مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مبلغ اجرت المثل

سلام آیا مبلغ تعلق گرفته به اجرت المثل در هر سالی که شکایت شده با سال های بعد ویا قبل فرق دارد یا مبلغ ثابت است

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام محاسبه اجرت المثل و عوامل متفاوتی بستگی دارد و میزان آن بسته به نوع شرایط و نوع اعمال و نحوه استفاده و مدت زمان استفاده آن و سایر شرایط متفاوت است. بنابراین اجرت المثل زمانی مشخص می‌شود که دعوا در محاکم مطرح شده باشد و کارشناس با بررسی تمام شرایط، میزان و مبلغ آن را به طور قطعی مشخص میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عوامل مختلفی بستگی دارد و اصولاً متفاوت با سال‌های گذشته خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله کاملا متفاوت است و به مسایل مختلفی مربوط میشود و کارشناس انرا تعیین میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام کارشناس میزان اجرت المثل را مشخص می‌کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کارشناس میزان اجرت المثل را مشخص می‌کند