مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی براساس 20 سال

پدر بنده سال 94 با 17 سال سنوات پرداخت بیمه بازنشست شد . در سال جاری 5 سال سنوات با شکایت از طریق دیوان از شهرداری به سنوات پدر بنده اضافه شد در حال حاضر کارکرد سنوات پدر بنده بیشتر از 20 سال میباشد اما مبلغی ناچیزی به حقوق پدر بنده اضافه شده . آیا پدر بنده طبق قانون میتواند حقوق کامل رو براساس بازنشستگی 20 سال دریافت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر اگر سنوات ارفاقی به ایشان تعلق نگرفته با 20 روز حقوق بازنشستگان خواهند شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دیوان شکایت کنید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در دیوان عدالت اداری شکایت مطرح کنین الزام میشوند جهت پرداخت مستمری به میزان بیست پنج روز در ماه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
1 - مردان با 60 سال سن و حداقل 20 سال پرداخت بیمه ، با حداقل حقوق پایه و بیشتر ، میتوانند درخواست بازنشستگی بدهند
2 - مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا
25 سال سابقه بیمه متناوب ، در کارهای سخت و زیان آور ، بدون شرط سنی ، میتوانند درخواست بازنشستگی بدهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید