مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام. آیا در صورت نداشتن شماره سفته پرونده ارجاع به دادگاه حقوقی میشود؟ آیا قاضی بدون داشتن شماره سفته و فقط با داشتن شاهد رای صادر میکند؟ خواهشا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دعوای استرداد لاشه سفته مطرح کرده اید باید شماره ذکر بشه به نظر دادگاه ایراد میگیره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
توضیحات کافی نمی باشد جهت چه دادخواستی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به عدم قید شماره سفته غیرمنجز بودن خواسته شما رد خواهد شد