مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

سلام خسته نباشید. طبق حق طلاقی که همسرم زوجه داشته میخواد طلاق بگیره. رای نهایی که اومد من تو مهلت بیست روزه ای که برای اعتراض داشت اعتراض زدم. چرا که مقداری طلا به صورت امانت دست خانومم بوده که فاکتورها نزد خودمه شاهدم دارم. ایشون قرار بود پسشون بده که زده زیرقول و قرارش با من. منم نسبت به همین موضوع اعتراض زدم. میخواستم بدونم توی روند حکم تاثیری داره. اخه یکی از وکلا گفتن احتمال داره این اعتراض حدودا هشت، نه ماه طلاق رو عقب بندازه. میخاستم بدونم واقعیت داره یا بی تاثیره؟ یا بایستی برای طلاهام درخواست استرداد بدم. مرسی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طلب شما بابت هر موضوعی باشه ، ربطی به موضوع طلاق ندارد، مگر اینکه شما وکالت مشروط داشته باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طلا دادخواست استرداد بدید.
اعتراض شما باعث طولانی شدن روند رسیدگی خواهد شد