مشاوره حقوقی رایگان - رابطه در کودکی

اگر در کودکی به یکی تجاوز کنی و از پرده ایشان خون بسیار کمی بسیار، بیرون آید آن شخص که در بچگی این کار کرده جرم دارد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بستگی دارد به جرایم کودکان ونوجوانان در دادگاه اطفال ودر صورت صلاحدید قاضی به کانون اصلا وتربیت رهنمود می شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات نخواهد شد و جای نگرانی نیست.
و اثبات این موضوع تقریبا غیر ممکن است و شخص می تواند انکار کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه در کودکی چنین اقدامی صورت گرفته در زمان حال به نظر قابل تعقیب نیست