مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری و شلاق تعزیری

سلام وقت بخیر
من یه سوال داشتم شاگردم گوشی موبایلمو‌ دزدیده و‌ من‌ تونستم‌با مدارک ثابت کنم که ایشون دزدیدن و‌با کمک پلیس تحویل گرفتم‌گوشیمو و روز دادگاه صحبتای خودش و‌وکیلش رد شده و قاضی گفت ایشون دزدن و ‌رای دادگاه 6 ماه حبس و 74ضربه شلاق بوده اما به این صورت که اگه تا 2 سال سرقت دیگه ای انجام بدن حکمش اجرا میشه در غیر اینصورت چون سنش کم بوده و سابقه کیفری نداشته بخشیده میشه
الان من میخوام خسارتایی که بهم‌وارد کردرو ازش بگیرم زده تو رای دادگاه که تا 20 روز میشه تجدید نظر کرد در چه صورت میشه من میتونم اعتراض کنم یا نه؟ چه جوری باید اعتراض کنم
من خسارتامو‌میخوام بگیرم ازش، امکانش هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت خسارت نمیتونی اعتراض کنی بلکه باید دادخواست حقوقی ضرر و زیان ناشی از جرم بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید در خصوص مطالبه خسارت اقدام نمایید لیکن نیازمند تنظیم یک دادخواست جداگانه می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست مطالبه ضرر و زیان و خسارت ناشی از آن را جداگانه طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه ضرر و زیان و خسارت ناشی از آن را جداگانه طرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میبایست به استناد آن رای دادگاه دادخواست جبران ضرر زیان ناشی از جرم در دفتر خدمات قضایی بدهید البته هر خسارتی رای نمیاره بایدخسارت مستقیم و بی واسطه از آن جرم ناشی شده باشد بدیهی است عدم النفع خسارت به حساب نمی آید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید با یک دادخواست جداگانه مطالبه ضررو زیان کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه خسارت دادرسی و سایر خسارات را اقامه نمایید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
با استناد به رای قطعی کیفری می توانید دادخواست مطالبه ضرر و زیان به دادگاه حقوقی دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. حکم به نفع شما است. اعتراض منتفی است .
اگر خسارت می خواهید، می توانید پس از قعطی شدن حکم، دادخواست مطالبه ضرر وزیان ناشی از جرم تقدیم دادگاه حقوقی نمایید.
تشخیص ورود ضرر به شما با دادگاه می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید برای خسارت خود دادخواست بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید جنبه خصوصی جرم کما کان پا بر جا خواهد بود و شما می توانید در همان دادگاه کیفری در صورتی که در شکوائیه خویش به ضرر و زیان های مالی اشاره کرده باشید و آن ها را درخواست کرده باشید و در حکم بدوی به آن اشاره نشده باشد قادر هستید در مهلت تجدید نظر خواهی به آن اعتراض کنید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت را از دادگاه حقوقی مطالبه کنید.در مورد سرقت رد مال حکم داده میشود.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای مطالبه خسارت ناشی از جرم باید ابتدا در شکواییه این موضوع را از دادگاه کیفری میخواستید اما در حال حاضر می بایست دادخواست حقوقی مطالبه وجه مطرح کنید.

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

باید به دادگاه حقوقی دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم بدهید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. می توانید ظرف 20 20روز اعتراض کنید در صورت تمایل حاضرم لایحه اعتراضیه را برایتان تنظیم کنم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید رد مال شود اگر در رای ذکر نشده اعتراض کنید . برای خسارتهای ادعایی دیگر باید دادخواست مطالبه داده شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارات حقوقی را تا قبل از ختم دادرسی میتوانید از شعبه کیفری درخواست کنید همچنین میتوانید به شعبه ی حقوقی هم دادخواست بدهید و جداگانه مطالبه خسارت کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دعوای مطالبه ضرر و زیان و خسارت ناشی از آن را جداگانه طرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهت مطالبه خسارات باید دادخواست حقوقی بدهید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

دادخواست بدید دادگاه صادر کننده حکم به جهت تجدید نظر خواهی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلتم
دادخواست مجزا مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خسارت شما پرداخت می‌شود باید رای دادگاه را رویت کردد