مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده

با سلام وعرض ادب
احتراما ،
پرونده در دادگاه حقوقی ، و در اولین جلسه رسیدگی دادگاه حکم به محکومیت خوانده میدهد و روز بعد دادنامه بصورت ابلاغیه در سامانه قرار میگیرد و مشاهده میشود
در دادنامه فرصت 20 روزه جهت اعتراض به دادگاه تجدید نظر وجود دارد
دو روز بعد پیامی دریافت میکنم که نوشته بود " پرونده مجددا در شعبه ثبت گردید "
به سامانه رفتم نوشته بود نامه شماره ...... از سوی خواهان به شماره .....ثبت و بصورت لایحه اعلام وصول گردید
پرونده با علت طرح صدور رای اصلاحی نسبت به خواسته مطالبه وجه در تاریخ 1400/8/4 مجددا ثبت گردید
در تاریخ 8/4 وقت نظارت به تاریخ 8.25 تعیین گردید
در تاریخ 8/4 رای تصحیحی صادر گردید

لطفا بفرمایید چرا رای تصحیحی را ابلاغ نکردند و در سامانه قرار نگرفت
مهلت 20 روز از چه تاریخی شروع میشود با تشکر

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،مهلت اعتراض از تاریخ ابلاغ رای تصحیحی می باشد.
در مورد عدم ابلاغ حضورا پیگیری نمایید.