مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده

با سلام
همسر من در کار ارز دیجیتال هستن. سال قبل بابت همین قضیه از ایشون به جرم کلاهبرداری شکایت شدو در دادگاه 103 کیفری رسیدگی شد.
که بعد یک سال تا 2 ماه قبل تبرعه شدن و شاکی دوباره اعتراض کردن که دوباره رد شد اعتراضشون.
دیروز یک یام از عدل ایران اومده پرونده کیفری به شماره پرونده فلان در دادگاه کیفری 106 مجدد ثبت شد.
میخواستم ببینم منظورشون چیه. یعنی بعد دوبار حکم دوباره جریان انداختن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا پرونده شما به شعبه دیگری ارجاع شده. بهتر است از قسمت پیگیری پرونده روند کار پروند را چک کنید با داشتن شماره شانزده رقمی پرونده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعید است پرونده ای که در شعبه 103 می باشد به شعبه 106 داده باشند باید تشریف ببره 106 سوال کنه

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
شماره پرونده تان را با پرونده ی قبلی تطابق دهید و بهتر است حضورا پیگیر شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه به شعبه 106 حضورا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتما می بایست حضور مراجعه نمایید تا بتوانید پاسخ خود را دریافت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پرونده مجددا به جریان افتاده است پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام به شعبه 106 مراجعه فرمایید و موضوع پرونده را پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بررسی کنید که شاکی و موضوع پرونده چیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چند علت ممکن است باشد، پرونده جدید با شاکی جدید باشد . اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی شده (خلاف بین شرع) و مورد قبول واقع شده باشد و به شعبه هم عرض رفته باشد . به هرحال می توانید به سایت عدل ایران وارد شوید و در قسمت روند پرونده علت را مشاهده فرمایید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

احتملا شاکیان به قرار منع تعقیب اعتراض کرده و پرونده در شعبه 106 کیفری دو ثبت شده است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

احتمالأ همسر شما به دلیل فقدان دلایل منع تعقیب و تبرئه شده بوده است و حال شاکی با ارائه دلیل جدید مجددا اقدام به شکایت علیه همسر شما نموده است البته به هیچ عنوان � صرف سوال شما اطلاعاتی که دادی نمی‌توان نظر قاطع داد اسناد مدارک و آراء قضایی باید بررسی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا مربوط به یک پرونده دیگر است از سایت عدل ایران چک کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر دو بار به یک شکایت نمی توان رسیدگی کرد اعتبار امر مختومه است.حضوری پیگیری شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضورا از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام
حضورا از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

با مراجعه به شعبه 106 حضورا موضوع را پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع را از طریق شعبه ی مربوطه پیگیری کنید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام اگر به همان سبب و اتهام شکایت شده باشه می توان با درخواست اعتبار امر مختومه نسبت به موضوع از مقام قضایی تقاضای مختومه نمودن پرونده رو کرد مگر اینکه از اتهامی دیگر تحت تعقیب قرار گرفتند.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید بصورت حضوری مراجعه نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . بله احتمال اعاده دادرسی داره