مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده حقوقی

سلام.من درگیر پرونده حقوقی بودم، طرف مقابل درخواست اعسار کرد بابت هزینه دادگاه. من هم لایحه ثبت کردم که این فلانی درامد داره و توانایی پرداخت داره، دادگاه تشکیل شد و این شخص نیومد، الان بعد دوماه برام پیامک اومده پرونده با شماره فلان در شعبه 2 حقوقی مجددا ثبت شد.
این‌ پیامک عاملش کار اداری دادگاه یا قاضی هست یا اون شخص مجددا درخواست قبلیش رو ثبت کرده؟ این پرونده با اون شماره مربوط به همین درخواست اعسارش بود

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ثبت مجدد را از طریق اجرای احکام مدنی پیگیری بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمال آن شخص مجدد دادخواست اعسار داده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به واحد اجرای احکام مراجعه فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعسار خواهان رد بشه و در دادگاه تجدیدنظر نیز در صورت اعتراض تایید بشه به خواهان اخطار رفع نقص ارسال می کنند که طرف ده روز هزینه دادرسی رو پرداخت کنه اگر ظرف ده روز پرداخت کنه پرونده به جریان میفتده در غیر این صورت دادخواست رد می شود.
اگر دادخواست به دلیل عدم پرداخت هزینه دادرسی رد بشه مجدد می تواند با پرداخت هزینه دادرسی دادخواست بدهد.
شما فعلاً منتظر ابلاغ دادگاه باشید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام احتمالا با پرداخت هزینه دادرسی دادخواست اصلی به جریان افتاده باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بنوعی بروزرسانی پرونده که مشمول دستور قضایی شعبه شده و بنوعی صدور دادنامه را میتواند دربر داشته باشد .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام قاعدتا بخاطر اعسار است ولی جهت اطمینان به شعبه مراجعه کنید