مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین های کشاورزی و زمین های ارثی

با سلام
پدرم 22 سال پیش فوت کرده است و دارای 8 فرزند می باشد که شامل 6 فرزند پسر و 2 دختر است. و اکنون چند قطعه زمین و یک خانه از ایشان به جا مانده است. در زمان حیاتش پدرم از زمین هایش به هر کدام از پسران یک قطعه عقب نشینی شده و مسکونی داده است و سهم دو خواهر را هم به صورت زبانی بیان کرده بود اما عمرش کفاف نداد که تحویل دهد. سال 94 هم سهم دو خواهر را 3 نفر از برادران یک قطعه کشاورزی بدون عقب نشینی داده اند و یک امضا و اثر انگشت روی یک برگه کاغذ معمولی از یکی از خواهران گرفته اند که ما سهم شما خواهران را از زمین ها داده ایم و شما در زمین ها سهمی ندارید البته خواهر فکر کرده سهم خودش را داده و نمیدانسته تو کاغذ دوم که امضا کرده و فکر کرده کاغذ به جای خواهرش است و باید امضا کند کاغذ را متوجه نشده امضا کرده و نمیدانسته متن آن حاوی این است که در زمین های باقی مانده هیچگونه ارثی نخواهی داشت. و البته به جای زمین مسکونی به خواهران زمین کشاورزی بی ارزش در ان زمان داده اند و این 3 برادر بعد از امضای خودشان داده اند یک بنگاهی این کاغذ را امضا کند و نگفته بودند که پدرشان تو روستا باز هم زمین دارد و این خواهر نمی دانسته در کاغذ نوشته در زمین ها ارثی ندارد و امضا کرده . و حالا با فوت مادر و سهم مادر در زمین ها که زبانی پدر به همه اعلام کرده بوده است و زمین های به جا مانده از پدر حالا می گویند ما از زمین ها که همه کشاورزی بوده ولی اکنون خیابان از کنارش رد شده و مسکونی و صنعتی شده است و خانه در روستا که حالا زمین ها مقداری ارزشی شده است به خواهران هیچ سهمی نمی دهیم البته لازم به ذکر است که زمین کشاورزی هم که خواهران گرفته اند نصف زمین مسکونی پسرا و بدون عقب نشینی بوده است اما پسرا مسکونی و با عقب نشینی گرفته اند و پدر در زمان حیاتش گفته من به همه فرزندان یک قطعه زمین میدهم. پسر بزرگ خانواده بعد از فوت پدر برگه حصر وراثت از دادگاه در زمان حیات مادر گرفته است و الان مادر فوت کرده است و الان پسر بزرگ ادعا می کند من بزرگ و همه کاره هستم و من زمین ها را تقسیم می کنم و به خواهران چیزی نمی دهم . زمینی که به خواهران داده شده بود در سال 94 جای زمین مسکونی داده اند که در زمان حیات پدر گرفته بودند . حالا می خواستم بپرسم در این زمین های باقی مانده ایا می توانند سهم خواهران را ندهند به خاطر امضایی که یکی از خواهران کرده و اینکه پسر بزرگ می تواند بدون اجازه زمین ها را بفروشد چون زمین ها سند تک برگ ندارد چون خواهران در ان استان ساکن نمی باشند. و چگونه می توانند خواهران به حق و حقوقشان برسند و اینکه ایا امضایی که 3 برادر گرفته اند که خواهران در زمین ها سهمی ندارند و با توجه به اینکه 3 تا از برادران هم مثل خواهران ورثه بوده اند و پدر همچین حرفی نزده ایا ان کاغذ که خواهر امضا کرده و ان کاغذ حصر وراثت که چند سال قبل از امضای خواهر گرفته بوده است ایا امضای خواهر معتبر است یا که نه و چگونه می شود از لحاظ قانونی اقدام کرد با تشکر.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع قابلیت بررسی دارد ونیاز به مباحثه دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی دقیق تر اسناد و مدارک است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تمام جوانب و شرایط سنجیده و بررسی گردد و اینکه خواهر شما مبادرت به امضا برگه ای نموده باید شرایط قرار گرفتن خواهرتون مبنی برچگونگی اخذ امضا بررسی گردد تا راهکار مناسب حقوقی اعلام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کاغذی که خواهران امضا کرده اند ، باعث نخواهد شد که سهم خواهران کمتر داده شود
و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و
و اگر تقسیم نامه تنظیم و امضا شده باشد ولی سهم خواهران کمتر داده شده ، شما باید دادخواست ابطال تقسیم نامه را به طرفیت همه وراث مطرح نمایید جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد