مشاوره حقوقی رایگان - جواب دیوان عدالت

با سلام بنده حدود 40 روز قبل دادخواستی در دیوان عدالت دادم و بعد از یک هفته پیامکی با عنوان دادخواست شماره ... ارسالی از شعبه قضایی به شعبه .. دیوان عدالت و رمز شخصی ... ثبت گردید و دیگر پیامی دریافت نکردم حداکثر چقدر زمان می‌برد که جواب شکایتم را بگیرم ؟ آیا باید حضوری مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان قابل پیش بینی نیست اگر طولانی شد حضورا پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
قابل پیش بینی نمی باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پرونده شما ثبت شده است و زمان تعیین شعبه و رسیدگی قابل پیش بینی نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما ثبت شده است و زمان تعیین شعبه و رسیدگی قابل پیش بینی نیست.