مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی

باسلام هفده سال پیش با خانمی ازدواج کردم که پسری یازده ساله داشت.. الان با این گل پسر که دبیر هم هست سه پسر دارم .. خانمم وقتی پسرش دوماهه بود متارکه کرده و یازده سال خودش از بچه نگهداری کرده (در زندگیش هیچگاه پدر را ندیده و من را بعنوان پدر ، آقا صدا میزنه) هفده سال هم هست که بنده سرپرستش هستم و بیشتر از دوبرادر کوچکترش دوستش دارم.. بچه های کوچیک نمیدونند که داداش بزرگشون از پدری دیگه است .. تصمیم داریم نام خانوادگیش را به نام خانوادگی خودم تغییر بدیم و وارد شناسنامه من بشه .. من ، خانمم و پسر بزرگم هر سه دبیر هستیم .. آیا امکانش هست ... در ضمن پدر واقعی اش چندسالی است فوت کرده و پدربزرگ هم نداره..

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از اداره ثبت احوال اقدام فرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال و در صورت عدم موفقیت با تقدیم دادخواست