مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی فرزند همسر دوم بنام خودم

من شش ساله با یک خانمی که از شوهر اولی طلاق گرفته بود ازدواج کردم و ایشان یک دختر یک ساله داشت حالا دختره هفت ساله شده آیا امکانش هست من شناسنامه بگیرم و نام خانوادگی خودم را در شناسنامه داشته باشد؟

پاسخ ها :

تغییر نام خانوادگی فرزند همسر به نام خانوادگی خود تغییر نام خانوادگی فرزند به نام همسر دوم تغییر نام خانوادگی نام خانوادگی شناسنامه ثبت احوال