مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خانم از من

با سلام خدمت شما بزرگواران...
بنده الان دوماه هست که عقد هستیم الان خانم بنده از من رفتن شکایت کردن که من غشی هستم و عصبی در صورتی که بنده نه غشی هستم نه عصبی و نه حتی دست بزنی و یا هیچ گونه توهین و بی احترامی نه به خود ایشون و نه خانواده ایشون نکردم ...
ولی با شناخت و رفت آمدی که از ایشون و خانواده ایشون در دوماه دوران عقد و سه ماه آشنایی اولیه دارم اینه که پدر ایشون به شدن پرخاشگر هستن و همچنین مادر به شدت بد دل وسواس و همچنین دل نازک
خانم بنده هم طبق گفته خودشون تپش قلب داشته و بعد عقد به بنده گفتن و وقتی هم عصبی میشه همه چیزو میشکونه و هی با خودش ور می‌ره انگشترشو در میاره و خیلی از حرکات های دیگه افسردگی هم داره شدید...و...
الان ایشون از من طلاق میخواند و دلیلشم این موضوعاتی که مطرح کردم رو گذاشتن میخواستم بدونم مراحل قانونی به چه شکلی هست آیا کاری از پیش خواهد برد و یا من با چه کاری میتونم ایشون از لحاظ قانونی محکوم کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافقی طلاق بدهید مهریه رو ببخشه و شما طلاق بده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر اصرار به طلاق دارید بایستی دراازای طلاق بذل نمایید در غیر اینصورت بایستی عسر وحرج زن اثبات شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهترین روش طلاق توافقی یا اینکه اگر مصادیق عسر و حرج را وجود داردبه استنادان طلاق یک طرفه درخواست نمایید