مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام وقت شما بخیر. من دو ماه پیش کارت بانکیم رو شوهرم از کیف پولم برداشت به خاطر اینکه باهم مشکل داشتیم بهم نمیداد و دست خودش نگه داشت.همون دوماه پیش نزدیک 3میلیون و 500داشتم که همه شو خرج کرده. و بعد که تماس گرفتم کارتمو بهم بده گفت موجودی نداره.یعنی بدون اجازه من برداشت کرده و حالا میگه پول ندارم بهت بدم و بعد میره مسافرت الآن من باید چ کار کنم؟میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله تحت شرایطی از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید تا پس از گفت و گو بهتر راهنمایی شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بابت سرقت وتحصیل مال نامشروع باارایه دلایل از ایشان شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ثابت کنید که همسرتان کارتتان را برداشته و شکایت سرقت و تحصیل مال نامشروع کنید یا دادخواست حقوقی مطالبه وجه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت شرایطی می توانید علیه ایشان شکایت کیفری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید با اثبات این موارد شکایت سرقت و تحصیل مال نامشروع بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید
دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و میتوانید شکایت کیفری نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگه بتونید اثبات کنید که شوهرتون ازکارت شما برداشته است میتوانید دادخواست مطالبه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید بتوانید برداشت از جانب ایشان را اثبات نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه و یا شکایت تحصیل مال نامشروع مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بتوانید دستور بازبینی دوربین بانک را بگیرید به جرم سرقت می توانید شکایت نمایید یا دعوای حقوقی استرداد وجه .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

چون کارت شما و رمز کارت در اختیار وی بوده است اثبات برداشت توسط وی بدون اجازه دشوار می باشد ولیکن ممکن است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به شما توصیه میکنم که موضوع را کیفری رسیدگی نکنید مثلا تحت عنوان سرقت یا خیانت در امانت چون معمولا دربین زوجین قضات به این موضوعات رای محکومیت میدهند ولی میتوانید به صورت حقوقی ان را مطالبه کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام میتوانید شکواییه سرقت تنیمکنید یا دادخواست مطالبه وجه تقدیمکنید. قبل از هر کار اظهار نامه بفرستید