مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام اولین جلسه تمکین من تشکیل و قاضی جلسه دوم را تعیین کرده است.. من در جلسه اول اظهارات خود را گفتم و با توجه به اینکه شوهرم جهیزیه من برده و خانه را تحویل داده و همه رفتارهای ناشایست با من داشته و آمادگی برای تمکین اعلام نکردم آیا در جلسه دوم می توانم برای اینکه نفقه بهم تعلق بگیرد و حکم علیه من صادر نشود اعلام امادگی کنم با تشکر.

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی زوجه تکلیف تمکین خود را نمیتواند منوط به شرایط و حتی سوء رفتا یا حسن رفتار زوج کند مگر اینکه حکم لازم در اینخصوص من جمله نداشتن امنیت جالی لازم در منزلی که زوج تعیین میکنه و امثال آن را أخذ نموده باشد لذا هر چند زوج(شوهر شما) بنا به سوال شما منزل و محل سکونتی را فی الحال ندارد شما صرفاً اعلام کنید که زوج محل زندگی را تعیین کند و شما آماده تمکین هستید در غیر اینصورت بنا به اقرار شما مبنی بر عدم تمکین، دادگاه حکم محکومیت شما مبنی بر الزام به تمکین را صادر خواهد کرد .

یک وکیل

با همکار محترم جناب آقای باقری هم نظر هستم و از آنجایی که ممکن است جلیه دومی برای رسیدگی تشکیل نشود و قاضی رای صادر نماید هر چه زودتر به شعبه مراجعه و قاضی صحبت نموده و لایحه بگذارید

یک وکیل

با سلام با نظر همکاران محترم موافقم.