مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام وقت بخیر . من دادخواست خیانت در امانت داده ام . صاحب کارم سفته هامو برنمیگردوند .مدرکمم فقط شاهدام هستند . امروز برای اس ام اس رسیدگی اومده . تاریخی که اعلام کردند باید شاهدامم با خودم ببرم یا بعد شاهد میخوان؟

پاسخ ها :

مهدي  رمضانعلي

جناب آقای مهدي رمضانعلي :

داخل متن ابلاغیه اعلام شده که شهود باید حاضر بشوند یا خیر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در متن ابلاغیه نوشته شهود خود را ببرید . باید ببرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان شهود خود را نیز در همان جلسه معرفی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شهود خود را همراه خود ببرید
ولی شما باید دادخواست استرداد لاشه چک به علت امانی بودن را مطرح میکردید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر نیاز به استماع شهادت شهود باشد متقابلا در احضاریه قید می شود.اما اگر در شکایت مطروحه جز ادله به شهادت استناد نموده اید می توانید اقدام کنید