مشاوره حقوقی رایگان - میتونن سفته منو بذارن اجرا؟

من یک ماه جایی بعنوان اپراتور لیزر کار کردم بدون قرار داد از من سفته گرفتن منم از محیط کاری خوشم نیومد و دراومدم بیرون الان رفتم واسه تصویه حقوقمو دادن ولی سفته من رو ندادن و گفتن دو ماه بعد میدیم منم بابت این موضوع نگرانم چون منو بدون آموزش میفرستادن داخل که برم لیزر کنم و یک مورد هم بود ک دچار سوختگی شده بود ولی شکایتی نکردن الان باید چیکار کنم برای سفته چون پشتش رو هم امضا کردم و چیزی ننوشتم ک بابت تضمین کار دادم

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
ضمن یک اظهارنامه قضایی سفته ها را درخواست کنید بهتر است برای متن آن از راهنمایی حقوقی بهرمند شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدتی صبر کنید و اگر سفته را تحویل نداد می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
توجه داشته باشید که سوال شما چند بار تکراری شده است.