مشاوره حقوقی رایگان - سفته ندادن صاحب کار

سلام خسته نباشید.بنده توپخش لوازم یدکی ماشین.کارمیکردم.به من گفتن.200میلیون.سفته بیار.بنده.هم بردم.امااومدم بیرون.چندبار.رفتم پیشش سفته مو.نمیده.خیلی میترسم.یه کارگرهستم.چیکارکنم.توراخدا راهنماییم کنین.ممنونم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .قرارداد داشتی تو قراردادقید شده سفته بابت حسن انجام کاره یانه؟توسفته چطور .رزرو مشاوره تلفنی کن تاراهنمایی شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه بزنید که سفته ها را مسترد کند نکرد دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مشخصات سفته خود را در اختیار دارید میتوانید دادخواست به خواسته استرداد لاشه سفته را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر پس ندادند بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اظهارنامه استرداد لاشه سفته اگر نداد دادخواست استرداد لاشه سفته با خسارات دادرسی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اظهارنامه مطالبه سفته ضمانتی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال شود.