مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما و کارگذار

سلام به مدت یک ماه در یک شرکت مشغول بکار بودم که بعد از یک ماه بدلیل شرایط بد ادامه همکاری ندادم . 50 میلیون سفته دادم . قرارداد هم ننوشتیم . الان نه حقوق یک ماهمو میدن نه سفته هامو . چطوری میتونم اقدام کنم برای حقوق و سفته هام ؟ دو تا شاهد کفایت میکند؟

پاسخ ها :

رحیم علی مردانلو

رحیم علی مردانلو :

برای حقوق از طریق اداره کار و برای دریافت سفته ها از طریق دادگاه باید اقدام نمایید.اثبات قرارداد کار از هر طریق مثل فیش واریزی یا شهادت شهود ممکن می باشد

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. برای گرفتن سفته یک اظهارنامه بفرستید و اگر سفته ها رو مسترد نکرد، باید دادخواست استرداد سفته بدید. برای یکماه کارتون باید در اداره کار اقدام کنید. دادخواست بدید مبنی بر بازگشت به کار و پرداخت حقوق و مزایا و پرداخت بیمه. دلایل کار در این یکماه رو داشته باشید مثل شهود و اوراق و اسنادی که نشون میده شما کار کردید. در اظهارنامه سفته هم بنویسید که سفته نزد شما امانت بوده و ملزم هستید مسترد کنید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

درخصوص سفته ها ابتدا اظهارنامه به طرفیت ایشان ارسال بفرمایید
در صورت عدم تحویل سفته، شکایت خیانت در امانت مطرح شود.
برای دریافت طلب حقوق بهه اداره کار مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اظهارنامه رسمی استرداد سفته را درخواست نمایید و در صورت عدم استرداد باید طرح دعوی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بتدا اظهارنامه ارسال نمایید بعد بابت استرداد سفته از طریق دادگاه طرح دعوا نمایید.جهت اخذ حقوق به اداره کار مراجعه وبا توجه به مستنداتتان طرح دعوا نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه بدهید و بعد دادخواست استرداد سفته. برای حقوق و مزایا با مستندات به اداره کار شکایت کنید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،اظهار نامه و دادخواست استرداد سفته،از اداره کار نیز جهت حقوق شکایت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما به اداره کار مراجعه و شکایت خود را مطرح نمایید
و شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته را به علت امانی بودن مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه درخواست استرداد سفته ها را کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه بفرستید و اگر سفته ها رو مسترد نکرد، دادخواست استرداد لاشه سفته بدید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به موجب اظهارنامه از مخاطب خود درخواست استرداد سفته ها را کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به حقوق خود از طریق شکایت به اداره کار به استناد شهود و ...اقدام نمایید
جهت سفته ها نیز بدوا اظهارنامه ارسال سپس دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدازطریق اداره کار شکایت نماییدهمچنین می‌توانید دادخواست استرداد سفته هارا تقدیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ا
وقتی شاهد دارید اقامه دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهار نامه دهید وبعد اقامه دعوا

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد سفته برای شرکت بفرستید و در صورت نتیجه ندادن دادخواست استرداد سفته مطرح کنید.در خصوص حقوق نیز به اداره کار حوزه مربوطه مراحعه نمایید و طرح دعوی نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه واسترداد لاشه سفته بدهید.دوشاهد کافی است