مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن اکانت پابجی

سلام بنده اکانت بازی پابجی داشتم و قصد فروش آن را داشتم تا اینکه یک شخص پیداش شد و خود را خریدار اعلام کرد ما گفتیم باید واسطه باشه که طرف برای خودش یک واسطه ای فیک درست کرد و ما هم اعتماد کردیم ما رمز جیمیل دادیم و او رمز جیمیل عوض کرد و گوشی را ریست کرد ولی ما شماره شخص دزد را داریم و یک اسکرین چت داریم از طرف شماره که خودش اکانت را دزدیده و دزد هم اهل بند عباس بود و صدای وی به یک پسر بچه 14 ساله می‌خورد و حتی برنامه شاد هم داشت بنده ازش اسکرین چت و شماره اش رادارم و چند تا از دوستانم که زمان دزدیدن اکانتم حضور داشتم بنده هم تفرشی هستم آیا می توانم با 16 سال سن شکایت کنم و هزینه اش چقدر میشه و اما اگه شکایت به دادگاه برود آیا باید من به بندرعباس بروم یا اون به تفرش میاد ممنون میشم زود جواب بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان شکایت وجود دارد و می‌توانید در همان شهر خودتان طرح شکایت نمایید که پلیس فتا ارجاع خواهد شد