مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن اکانت پابجی من

سلام
چند روز پیش اومدم اکانت پابجیم رو با یک اکانت دیگه عوض کنم که طرف گفت با واسطه و من هم رفتم دیدم واسطه معتبره بعد از دادن جیمیل و رمز و بقیه اطلاعات که رمز رو عوض کنه گوشیم خاموش شد و کلا قفل شد بعد با گوشی دیگری رفتم و دیدم من رو مسدود کرده و وقتی هم گوشیم خاموش شد بعد از روشن شدن همه چی پاک شده بود بعد اون رفت فردا همون روز با اکانت دیگری اومد و گفت اگر اون یکی لینک بازی رو به من بدی برات ارز هات رو میزنم و من نزدیک 20 میلیون ارز داشتم و من گفتم نه و طرف گفت پس خودت خواستی و من کلی عکس از پیام هاش دارم
و وقتی که فهمید من از طرف می‌خوام شکایت کنم اسمش رو عوض کرد و این اتفاق ها توی تلگرام افتاده و من عکس و فیلم دارم با پیام فوروارد شده از اون شخص و اینکه اون اسمش رو عوض کرده میتونم پیش پلیس فتا شکایت کنم؟من از طرف هیچی ندارم فقط عکس و فیلم از پیام هاش دارم و یک پیام فوروارد شده از تلگرام که توی عکس پیامش هست و الان اسمش عوض کرده میتونم پلیس فتا شکایت کنم آیا جواب میده؟در ضمن اون شخص خودش رو جای یک واسطه حدودا معتبر که فعالیت زیادی داره جا زده بود که من 4 تا شاهد دارم و اکانت من حدود 1 و نیم میلیون ارزش داره و اون شخص از چند نفر دیگه دزدی کرده که همون واسطه معتبر هم گفت این جای من چند بار دزدی کرده و من همه جا پخش میکنم و باز هم دزدی میکنه و من شاهد هم دارم و کلی هم عکس و فیلم از پیام هاش و حتی اینکه داخل اکانت هم که بریم اونجا زده که با چه گوشی در چه تاریخی وارد اکانت شده کسی و اون شخص به جز خودش یکی دو نفر هم وارد اکانت کرده فقط می‌خوام ببینم شکایت کنم میتونم کاری کنم از طرف هیچی ندارم فقط سه تا از اکانت های تلگرامش رو دارم که هیچ کدوم شماره ندارن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال از پلیس فتا کمک بگیرید