مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف اموال ضامن و رفع بازداشت

با سلام و عرض ادب
در سال 94 پرونده ای تشکیل شد که شاکی تمام مراحل را غیابی درخواست نموده و دادگاه هیچ گونه اطلاع رسانی نکرده جهت دفاع از خود و اجراییه همان سال صادر و بعد از 6 سال متوجه پرونده شدیم ان هم توقیف خودرو و حساب که به شعبه مراجعه و درخواست رفع توقیف کردم که موافقت نمودن با مدارک و شاکی بدون اطلاع با همان اجراییه بعد از چند سال از طریق اجرای احکام توقیف گرفت و لایحه رفع توقیف مستثنیات دین داخل پرونده گذاشتم با مدارک که اجراییه گفت اون شعبه به من ربطی نداره رفع توقیف داده اینجا اجرای احکام هست و نمیخوام رفع توقیف بزنم برو بدهی بده که خیلی ناراحت شدم گفتم من درامدی ندارم و مسافر کشی میکنم در ضمن 6 سال گذشته چرا خبر ندادین تا برای دفاع حاضر بشیم ایا این اجراییه اعتبار دارد و نباید اجراییه جدید صادر شود و اجرای احکام نسبت به همون اجراییه میتواند لایحه رفع توقیف را نادیده بگیرد و ازاد نکند و احیانا بخوام متهم را تحویل بدهم به اجرای احکام باید درخواست بدهم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با ادب و احترام

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق قانون اجرای احکام مدنی در صورتی که از تاریخ صدور اجراییه به مدت پنج سال از صدور آن گذشته باشد اجراییه بلا اثراست و بایستی مجدد اجراییه جدید صادر گردد وعمل غیرقانونی بوده و بازطریق قاضی اجرای احکام یاشعبه رسیدگی کننده مووضوع را گزارش نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک شما حتما باید مورد بررسی قرار گیرد
در صورتیکه از تاریخ صدور اجراییه 5سال گذشته باشد اجراییه بی اثر است در غیر اینصورت..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اجراییه معتبر است
و باید جزییات پرونده بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدارک شما حتما باید مورد بررسی قرار گیرد در صورتیکه از تاریخ صدور اجراییه 5سال گذشته باشد اجراییه بی اثر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با گذشت پنج سال معمولا باید اجراییه جدید صادر میشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی پرونده دارد