مشاوره حقوقی رایگان - در مورد نظریه ی دادیار

باسلام دادیار در شکایت بابت راننده ی متواری شده تا چه مدت میتواند پرونده را نگه دارد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبلاً شما سوال را به نحو دیگری مطرح کرده اید و پاسخ گرفته اید.
دادیار صرفا باید تحقیقات لازم را انجام بدهد و پرونده را به دادگاه ارسال کند و لازم نیست پرونده یک سال یا دوسال بماند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ماده 104 - بازپرس نمی‌تواند به عذر آنکه متهم معین نیست، مخفی شده و یا دسترسی به او مشکل است، تحقیقات خود را متوقف کند. در جرایم تعزیری درجه چهار، پنج، شش، هفت و هشت، هرگاه با انجام تحقیقات لازم، مرتکب جرم معلوم نشود و دو سال تمام از وقوع جرم بگذرد، با موافقت دادستان، قرار توقف تحقیقات صادر و پرونده به‌طور موقت بایگانی و مراتب در مواردی که پرونده شاکی دارد، به شاکی ابلاغ می‌شود. شاکی می‌تواند ظرف مهلت اعتراض به قرارها، به این قرار اعتراض کند. هرگاه شاکی، هویت مرتکب را به دادستان اعلام کند یا مرتکب به نحو دیگری شناخته شود، به دستور دادستان موضوع مجدداً تعقیب می‌شود. در مواردی که پرونده مطابق قانون به‌طور مستقیم در دادگاه مطرح شود، دادگاه رأساً، مطابق مقررات این ماده اقدام می‌کند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادیار بعد از انجام دادن تحقیقات پرونده را به دادگاه ارسال میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدت مشخصی ندارد
شما به سرپرست مجتمع مراجعه نمایید و اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود
طبق قانون
ماده 104 - بازپرس نمی‌تواند به عذر آنکه متهم معین نیست، مخفی شده و یا دسترسی به او مشکل است، تحقیقات خود را متوقف کند. در جرایم تعزیری درجه چهار، پنج، شش، هفت و هشت، هرگاه با انجام تحقیقات لازم، مرتکب جرم معلوم نشود و دو سال تمام از وقوع جرم بگذرد، با موافقت دادستان، قرار توقف تحقیقات صادر و پرونده به‌طور موقت بایگانی و مراتب در مواردی که پرونده شاکی دارد، به شاکی ابلاغ می‌شود. شاکی می‌تواند ظرف مهلت اعتراض به قرارها، به این قرار اعتراض کند. هرگاه شاکی، هویت مرتکب را به دادستان اعلام کند یا مرتکب به نحو دیگری شناخته شود، به دستور دادستان موضوع مجدداً تعقیب می‌شود. در مواردی که پرونده مطابق قانون به‌طور مستقیم در دادگاه مطرح شود، دادگاه رأساً، مطابق مقررات این ماده اقدام می‌کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بعد از پایان تحقیقات ،باصدورقرارپذونده رابه دادگاه ارسال می نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق رئیس مجتمع موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.دادیار بعد از انجام دادن تحقیقات پرونده را به دادگاه ارسال میکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق سرپرست مجتمع پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانی که برای تحقیقات لازم است در بازپرسی تحقیقات انجام میشود