مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام من سال 95ازدواج کردیم و نتوتستم وام ازدواج بگیرم چون ضامن پیدا نکردم به پدرخانم گفتم اگه ضامن دارید واسم جور کنید بگیرم گفتن کسیو نداریم الان بعد 5سال دیروز متوجه شدم وام ازدواج خانم رو گرفتن بدون اینکه به من بگن و یواشکی اینکارو کردن بدون اطلاع من و همسرم هم میدونه این جریان رو به من نگفته ایا من میتونم از اونا شکایت کنم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه به اینکه وام ازدواج برای هر یک از زوجین متعلق به خود شخص می باشد، شما حقی در وام پرداختی ایشان ندارید. و قابل شکایت نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،برای چه شکایت کنید؟وام به ایشان تعلق گرفته اقساطش هم خودش پرداخت میکند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
ميتوانيد شكايت طرح نماييد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام خیر
وام ایشان بوده و خودش وامش را دریافت نموده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وام همسرتون رو دریافت کردند اصلا شما در مورد ان حقی نداشتی

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام خیر .وام ازدواج سهم خانم را گرفتند که متعلق به شما نبوده .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر وام سهم زوجه و متعلق به وی بوده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چون وام خودشو گرفته و خسارتی متوجه شما نیست