مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک با مبایعه نامه

سلام وقت بخیر صبح جمعتون بخیر
یک سوال داشتم
من یک ملکی خریدم و هنوز سند به نامم نشده و با مبایعه نامه دارم میدم مستاجر
با مبلغ رهنی که از مستاجر میگیرم و تقدیم فروشنده میکنم توی این مرحله از پرداخت دو سوم ثمن معامله رو پرداخت کردم

حالا سوال اینه : قرارداد اجاره رو به نام کی باید بنویسیم من یا یا فروشنده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما مالک هستید و قرارداد را باید به نام خود تنظیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد با مالک است و شما الان مالکید خودتان قرارداد ببندید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما باید به نام شما ثبت بشود و اگر به نام فروشنده ثبت بشود در آینده دچار مشکل خواهید شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما مالک هستید و باید قرارداد به نام خودتان تنظیم شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام. با توجه به وجود مبایعه نامه شما هگ اکنون مالک هستید ولی به جهت اثر قانون باید به صورت رسمی به نام شما زده شود اجاره نامه رامیتوانید به نام خود تنظیم کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام قرارداد باید با مالک منعقد کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قرارداد را باید به نام خود تنظیم کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به نام شخص شما که پس از انعقاد مبایعه نامه مالک شناخته می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بنام خودتان منعقد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجاره نامه به اسم شما باید تنظیم گردد در پایان قرارداد اجاره پول رهن را شما باید به مستاجر بپردازید