مشاوره حقوقی رایگان - فیش برای وثیقه دادسرا

با سلام همسرم اولین باره که به جرم سرقت بازداشت شده یکهفته قبل خودروی شاکی بهش دادن بدون هیچ کم وکسری 100 میلیون همون موقع وثیقه خواستن حالا همسرم فرستادن اوین با اینکه خودرو به صاحبش برگشت میشود از فیش حقوقی برای ازادیش استفاده کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جرم سرقت مجازات حبس ورد مال را به همراه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت به مجازات حبس محکوم میشه که با توجه به اینکه رد مال انجام شده ممکن است مجازات حبس معلق بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در هر صورت به مجازات حبس محکوم میشه که با توجه به اینکه رد مال انجام شده ممکن است مجازات حبس معلق بشه