مشاوره حقوقی رایگان - سفته گرفتن از زوجه با تهدید

سلام من زوجه هستم و زوج در سال 96 با تهدید از من سفته گرفته در صورتی که من اصلا نمیدونستم سفته چیه و اینکه در سال 98 به دلیل اختلافات تهدید کرده که میخوام سفته بذارم اجرا من میخوام بدونم که چرا این نامرد بدون دلیلی از من سفته گرفته منکه بدهی بهش نداشتم اون بمن بدهکار بوده و باید مهریه ی منو میداده پس چرا اون از من سفته گرفته با تهدید لطفا راهنمایی کنید . و اینکه در سال 99 بازهم منو تهدید کرده که باید بجای سفته ها از تعداد 14 تا سکه مهریه ت 9 تا رو کم کنی فک کنم نوشته بذل شده در صورتی که من هیچگونه رضایتی نداشتم که بخوام سکه کم کنم اما متاسفانه با نادانی بنده این اتفاق افتاده و اون نامرد بعد از چند ماه درخواست طلاق داد وقتی سکه های منو با تهدید و کلاه گذاشت سرم سکه هامو کم کرد شدن 5 سکه رفت و درخواست طلاق داد الان من باید چکار کنم خواهش میکنم بدجور گرفتار شدم یه بجه 3 ساله هم دارم واقعا نمیدونم چکار کنم به کمک و راهنمایی شما وکلای محترم واقعا احتیاج دارم تورو خدا کمکم کنید این نامرد حق منو پایمال کرده من باب چکار کنم که سکه ام برگرده و محکومش کنم. آیا این کارش قانونیه که اومده منو تحت فشار گذاشته و تهدید کرده که باید 9 تا از سکه هات و بجای سفته ها کم کنی

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک شما نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک شما نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ایشان نمیتوانند سفته ها را علیه شما به اجرا بگذارند وباید اقدام صحیح قانونی را علیه وی طرح واقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید با تهدید بوده میتوانید پیگیری و دریافت کنید.