مشاوره حقوقی رایگان - ایا تخریب محسوب میشه

با سلام و احترام. من مقابل خانه ایستاده بودم که همسر بنده با خودرو از راه رسید اما برای ورود به داخل پارکینگ مشکل داشت چون یک خودرو از روبرو اومده بود و عقب نمیرفت
در نهایت ماشین رو خاموش کرد وسط خیابان و رفت
من با پلیس 110 تماس گرفتم و گزارش دادم
بعد از چند دقیقه اومد و شروع به درگیری لفظی کردیم البته بدون توهین و در نهایت خودرو رو برداشت در حین رفتن شروع به استفاده از الفاظ رکیک در مورد خانواده کردند و من یه لگد زدم به در ماشینش و اون فرار کرد
میخواستم ببینم با این اوصاف که اونجا دوربین نیست و شاهدی هم نداره میتونه اون از من شکایت کنه مبنی بر تخریب اموالش...

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت که محتمل است اما آنچه مهم است اثبات دعوا است که بر عهده مدعی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتمل است وشما نیز میتوانید به اتهام فحاشی وتوهین شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند شکایت کند ولی اگر انکار کنید نمی تواند ثابت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می تواند شکایت کند ولی اگر انکار کنید نمی تواند ثابت کند.