مشاوره حقوقی رایگان - تمدید خانه

سلام بنده خانه در آبان پارسال اجاره کردم و مبلغ رهن و یکسال اجاره رو یکجا واریز کردم و الان مالک خانه اجاره ای بیش از دوبرابر می‌خواد و من تا 50٪ افزایش راضی شدم و همسر بنده حامله هست و شرایط اسباب کشی نداریم درضمن مالک خارج از کشور سکونت دارد و نماینده ایشان با وکالت اجاره دادن و من الان 20 ٪ اضافه رهن ویکسال اجاره ملک با 20 ٪ اضافه به حساب ایشان واریز کردم ولی حالا ایشان مدعی هستند که بعد از چندین سال میخواهند برگردند و واحد تخیلیه کنیم و با شرایط کرونا و خواص همسر بنده که استراحت مطلق میباشند می تونن حکم تخلیه بگیرن؟ و یا ما میتونیم تا چه زمانی بعد از زایمان همسرم مهلت بگیریم ؟در ضمن نماینده مالک بسیار مورد مزاحمت ایجاد می‌کند از قبیل قفل کردن در یا راه ندادن مهمانان ما

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر تخلیه در صورت شرایط خاصی صورت میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این شرایط برای تخلیه باید دلایل ارایه بدهند

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

مالک باید دادخواست دستور تخلیه بدهد و میتوانید شرایط خاص خود را در شورا اعلام کنید. تمدید اجاره به حکم شورا امکان دارد. در صورت عدم تایید تمدید میتوانید چندماه مهلت بگیرید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید