مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام
با خانومم تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم با مشاوره گرفتن از وکیل خانومم و پرداخت هزینه قرار شد بدین شرح اقدام کنند تنظیم شکایت عسر و حرج تبدیل شکایت در جلسه اول به طلاق توافقی دوبار هم توافق نامه امضا کردیم ولی خانومم بد عهدی کرد تو حضانت 3 فرزندمان انداخت به سرم منم توافقو فسخ کردم الان میخواد الان میگه منو زده انداخته بیرون ولی خودش نخواست تا اخر طلاق بمونه منزل مشترکمون میتونم با برگه ای که وکیلش به عنوان طلاق توافقی ازمون امضا گرفته دفاع کنم ؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

توضیحات کامل نیست ولیکن با همین اظهارات شما میتونین طلاق توافقی رو‌منتفی کنین و براحتی ایشون نمیتونن یک طرفع طلاق بگیرن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر از توافق برگشته امکان اجرایی کردن ان توافق نیست باید توافق جدید داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با همین اظهارات شما میتونین طلاق توافقی رو‌ منتفی کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام توافقات قبل از طلاق اگر منتهی به طلاق نشود اعتبار خود را از دست میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند اگر زیر 7 سال باشد بر عهده مادر است و اگر بالای 7 سال باشد بر عهده پدر است و حضانت و نگهداری فرزندان تکلیف زوجین است و
زوجین نمیتوانند تکلیف نگهداری از فرزندان را بر عهده نگیرند و قانون زوجین را الزام به نگهداری از فرزندان مینماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با منتفی شدن طلاق توافقی و توافقات نیز منتفی میگردد
نگهداری از فرزندان تکلیف قانونی است و والدین نمی توانند از آن سر باز نمایند بویژه که نفقه فرزندان در هر حال با پدر می باشد