مشاوره حقوقی رایگان - تسویه پایان کار

با سلام خدمت همه سروران گرامی
سوال من در مورد حق سنوات یا همون پایان کار
بنده تقریبا 6 سال در یک شرکت کار می‌کردم
بنا به دلایلی دیگه قادر به همکاری با اون شرکت نبودم و با اطلاع قبلی با کارفرما ترک کار کردم

هیچ قراردادی بین من و کارفرما نیست

حقوق بنده کاملا وزارت کاری پرداخت میشده یعنی پایه حقوق،حق مسکن،حق خواربار،اضافه کاری

در فیش حقوقی بنده که هر ماه دریافت میکنم هیچ دریافتی مبنی بر حق سنوات یا سنوات یا پایه سنوات نیست

در آخر هرسال شرکت فقط و فقط 2پایه حقوق عیدی
و حقوق اسفندماه همه رو باهم واریز میکرد

الان سوالم اینه بنده حق سنوات طلب دارم ؟؟

شرکت هنوز با من تسویه نکرده
میتونم درخواست حق سنوات داشته باشم ؟؟

حق سنوات چگونه محاسبه می‌شود ؟؟؟

من 6 سال سابقه کار دارم از آذر سال 94 تا آبان 1400 مشغول به کار بودم در این شرکت..
بیمه هم رد شده

میشه راهنمایی بکنید خیلی ممنون میشم از لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید اگر پرداخت نکرد می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد