مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حق سنوات

با سلام.من از سال 85 تا 90 در دانشگاه آزاد به عنوان رسمی تمام وقت پیمانی تدریس کردم و در سال 90 قطع همکاری خوردم.حالا میخواهم حق سنوات آن پنج سال را بگیریم.سوال این هست که بر اساس حقوق آن زمان حق سنوات باید بدهند یا بر اساس حقوق الان استاتید؟ شنیدم بعضی ها بر مبنای حقوق روز ،حق سنوات گرفته اند. ممنونم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سنوات سالیانه شامل شما گردد سنوات باید بر اساس نرخ روز پرداخت گردد