مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ب خاطر تهدید و فحاشی و انتشار عکس

سلام وقت بخیر..امروز پرونده دست بازپرس بود رفتم و اظهاراتم رو نوشتم ولی کامل ننوشتم گفتم تو دادگاه واسه قاضی کامل توضیح میدم ولی الان بهم گفتن که نیاز به حضور من در دادگاه نیست و خود قاضی رای رو صادر میکنه..آیا درسته؟ و اینکه راهی هست که من بتونم اظهاراتم رو کامل کنم؟؟
چون باز پرس همش میگفتن معلومه که دوست بودید چون تو چت ها حرف از رابطه جنسی میزدن میگفتن فلان کارو کردم باهات..(قضیه تجاوز بوده و من اینو ننوشتم)
باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست.
به هر حال می توانید دفاعیات خود را از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه ارسال کنید