مشاوره حقوقی رایگان - متن تعهدنامه

متن تعهدنامه گم شدن سفته کارگر توسط کارفرما چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مضمون کلی این باشد که سفته نزد کارفرما بابت تضمین حسن انجام کار بوده و بنا به اقرار کارفرما نزد ایشان گم شده و مسئولیت سو استفاده احتمال به عهده کارفرما خواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سفته به شماره قلان نزد کارفرما امانت بوده و مفقود گردیده و تمامی مسولیت آن با کارفرماست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است در این مورد صورتجلسه تنظیم شود برای تنطیم صورتجلسه به قسمت مربوطه سایت مراجعه کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باید صورت جلسه گردد و مفقود شدن آن به توسط کارفرما تایید و به امضای کارفرما برسد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نزد کارفرما این سفته امانت بوده به جهت حسن انجام کار بنابراین ایشان مسئول است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

مفقود شدن آن توسط کارفرما تایید و به امضای کارفرما برسد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم متن از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کارگر باید دادخواست حقوقی به طرفیت کارفرما اقامه نماید