مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل زندان به پول

سلام خدمت وکلای گرامی
داماد ما با خواهرم در شرف جدایی هستند
تهمت دروغ ناموسی به مادرم زدند که از روی حرص و اذیت و ازار بود
که نتوانست ثابت کند قاضی شش ماه زندان داد و تبدیل کرد به دو میلیون پول
بعدا دوباره دامادمون با شش نفر دیگه در یک دعوا سر داییم را شکستند و دوباره همان قاضی شش ماه زندان داد و تبدیل کرد به دو میلیون پول
آیا اینکه قبلا سابقه کیفری داشته میتواند دو بار زندان را برایش تبدیل به پول کنند؟
هر دو حکم قطعی شده است

پاسخ ها :

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بله قاضی اختیار تدیل مجازات طبق قانون دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله طبق قانون در این مورد قاضی امکان تبدیل مجازات را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تبدیل مجازات از اختیارات قاضی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تبدیل مجازات از اختیارات دادگاه میباشد