مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست حقوقی جهت مطالبه و استرداد وجه

با سلام و احترام
سوال بنده اینه که خانمی مجردی سوپر مارکت داشته و مردی که از همسایگانش بوده بدلیل اینکه خانم بدهی هنگفتی به ویزیتورهای پخش مواد غذایی داشته ارتباط خانوادگی با خانم برقرار کرده و علی رغم دادن قول ازدواج کارت عابر خانم که درآمد مغازه به اون واریز میشده رو گرفته و با حرفهای کذب و اینکه با ویزیتور ها آشنا هستم و... با دونفر از ویزیتورها تبانی کرده بجای پرداخت پول طلبکاران به حساب خودش و ویزیتورها و خانمش و همکارش پول واریز میکرده و مهمتر خریدهای هنگفتی با مبالغ بالای 500 هزار تومان، خرید شارژ همراه اول و ایرانسل با کارت خانم برای خود و ویزیتورها داشته و چندین فقره چک که میبایست به ویزیتور از طرف این اقا پرداخت بشه هم در جای دیگری برای خود آقا توسط خوش خرج شده که ته چک هام و پرینت حساب خانم که کارت به کارت از عابرش صورت گرفته هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قول ازدواج مسولیتی برای قول دهنده نمیاورد ولی میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با میل و اراده خود کارت عابر بانک را در اختیار شخص گذاشته به نظر فاقد وصف مجرمان است ولیکن اگر برای مصرف معینی کارت در اختیار وی گذاشته شده و از آن کارت برداشت می گردیده می توان به عنوان خیانت در امانت شکایت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید شکایت خیانت در امانت را مطرح کنید یا شکایت حقوقی مطالبه وجه.

یک وکیل

شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید