مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام. پدر بزرگم در زمان زنده بودنش به خالم تکه ای از زمین رو بعنوان ارثیه واگذار کرده. حالا که فوت کرده. خالم میگه من مانند شما از بقیه زمین ارث میبرم.آیا واقعا شامل حالش می‌شود.ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی سند واگذاری مشخص گردد اگر در زمان حیات پدر بزرگتان به صورت معمول آن را به خاله شما واگذار نموده است ارثیه ایشان تلقی نخواهد شد و مجددا می تواند از ماترک مرحوم پدر بزرگتان ارث ببرد مگر خلاف آن اثبات گردد

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام آیا توافق و دست نوشته ای مبنی بر اینکه خاله بعد ازفوت پدربزرگ ادعایی نداشته باشن موجوده؟

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .واگذاری زمین در زمان حیات از سمت پدربزرگ ان مال را از ماترک خارج ساخته است وایشان بعد از فوت پدربزرگ یز از ماترک باقی مانده ارث می برد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله خاله مجددا ازث میبرد زمین مذکور فقط از ماترک خارج شده مگر اینکه چیزی غیر از این را بتوانید با دلیل ثابت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در زمان حیات پدربزرگ بوده پس در قالب عقودی همچون وصیت و صلح و بیع و هبه معنا پیدا میکند . در صورتی که مدرکی منبی بر اقرار خاله برای عدم تعلق ارث نباشد، در این صورت خاله شما نیز همانند بقیه ارث میبرد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون پدر بزرگ در زمان حیاتش قطعه ای از زمین را به خاله تان داده آن قسمت ارثیه نیست و متعلق به خاله است اما بعد از فوت پدر بزرگ از ماترک ارث میبرد.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بله در زمان حیااط میتوان هر دخل وتصرفی در اموال کرد در هرحال مانند سایر وراث بله از سایر اموال ارث تعلق خواهد گرفت

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
ارث بعد از فوت محقق میشه و قبل از ارث هر چیزی پرداخت بشه یک مال اضافی محسوب میشه و مشمول حال ایشان خواهد بود