مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام ... بنده وکالتی ماشینی خریدم که صاحب سند به علت داشتن بدهی اموالش توقیف شده که ماشین بنده هم جزو اونا هست بعد از کلی دادگاه و اثبات اینکه ماشین رو من قبل از توقیف اموال ایشان خریداری کرده بودم الان حکم اجراییه امده است که ماشین من باید رفع توقیف بشه و این اقا باید سند ماشین رو به نام من بزنه من خواستم سوال بپرسم برای رفع توقیف ماشین الان باید برم کجا نامه بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به همان مرجعی که خودرو را توقیف کرده مراجعه نمایید و درخواست
رفع توقیف نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان مرجعی که خودرو را توقیف کرده مراجعه نمایید و درخواست رفع توقیف نمایید به شما نامه ای جهت رفع توقیف داده میشود