مشاوره حقوقی رایگان - تریاک

سلام اساتید محترم بنده با خانمم به مشکل خوردیم و خانمم مشکلاتمون به پدرش در میان میگذاشت مخفیانه ...تا چند وقت پیش پدر خانم 6 کیلو تفاله تریاک 30 گرم هروئین (مامور موادمخدر میگفت هروئین ها قاطی دارشت پودری زده بود قاطیش تا جرمم سنگین تر بشه) در خانه ام جاسازی کرد و به مامورا گزارش داده البته با شماره تلفن شخصی خودش
برای اولین بار پا به کلانتری دادگستری باز شوده میشه راهنمایی کنید باید چه کنم حکمش چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه رسیدگی کننده به پرونده موضوع را اعلام کنید و اگر دوربین مداربسته در کوچه است اعلام کنید بررسی بشه

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام اگر ثابت کنید پدر خانمتون برای متهم جلوه دادن و خصومت شخصی این عمل را مرتکب شده ، ایشون مجرم هستن بعنوان مطلع در وهله اول باید از دادسرا درخواست نمایید ایشان را دعوت نمایند

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید سعی کنید اثبات کنید جهت متهم جلوه دادن شما این کار انجام شده است. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سعی کنید اثبات کنید میتوانید در شعبه رسیدگی کننده به پرونده موضوع را اعلام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید برای ادعای خودتان دلیل ارائه دهید.