مشاوره حقوقی رایگان - جلسه اول دادگاه

سلام
ابلاغیه برام اومده با متن درخواست مطالبه مهریه و تامین خواسته و اعسار از هزینه دادرسی
و مطالبه خسارت دادرسی در دادگاه حاضر شوم
میخاستم بپرسم که چه مدارکی باید ببرم و اینکه آپارتمان همسرم قولنامه ای است و این جلسه اولم است
ایا در این جلسه به اعسار رسیدگی میشود یا مهریه هم عنوان میشود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگد اعسار هم داده باشید بله رسیدگی می شود و یک خانه جزو مستثنیات دین است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعسار از هزینه دادرسی رسیدگی میشه و نیازی به ارائه مدارک نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اعسار هم رسیدگی میشود یک خانه تحت شرایطی جزء‌مستثنیات دین است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله اعسار رسیدگی میشود،خانه جز مستثنیات دین است.البته تحت شرایطی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعسار هم داده باشید بله رسیدگی می شود و یک خانه جزو مستثنیات دین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در جلسه اول به موضوع اعسار رسیدگی میشود