مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث مادر

پدربزرگ مادریم قبل تولد مادرم فوت کرده که مادرم یک خواهر و یک برادر دارد که ارث پدریشون تقسیم میشه و از10هکتار زمین زراعی که 5هکتار به برادرش و 2/5 هکتار برای 2 تا دختر!
برادرش تا یک سال پیش به مدت 60سال زمین مادرم را میکاشت و تحویل نداده بود که 5سال پیش به دروغ برده محضر که زمینتو تحویل دهم ازش انگشت گرفته که مادرم بیسواد است برادرش فوت کرد الان پسرش زمین رو تحویل نمیده ایا میتوان ارث مادرم رو بگیرم راهی هست؟

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

با عنایت به اینکه انتقال رسمی و از طریق محضر بوده، اثبات اینکه مادر محترمه متوجه مفاد سند نبوده بسیار دشوار است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما شکایت نمایید . با توجه به اینکه هیچ ثمن به شما داده نشده است و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی دارد چه سندی امضا گرفته باشد سوال شما در مورد نوع امضا در محضر مشخص نیست ولی اگر امضا در خصوص انتقال باشد کار از کار گذشته است و امکان اثبات نیست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام ابتدائاه در راستای ابطال مدرک اخذ شده اقدام وسپس در راستای مطالبه سهم الارث اقدام نمایید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
اری میتوانید دادخواست بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مادربابت چه چیزی امضا داده است اگر انتقال صورت گرفته و ثمنی پرداخت نشده یک وجه قضیه است اگرانتقالی انجام نشده با انحصار وراثت جهت رفع تصرف اقدام فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت عدم قصد و عدم وجود ثمن معامله را مطرح نمایید البته شما باید اثبات نمایید که

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر بتوانید اثبات کنین که مادر بی سواد بوده بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.