مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

میشه لطفا به سوالم در باره ملاقات فرزند و مشکلی که در اینباره با توجه به نقل مکانی از شهرستان به تهران و عدم تحویل فرزند بعد از ملاقات دارم پاسخ بدید تشکر میکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست دستور موقت فوری مبنی بر ملاقات فرزند مطرح نمایید تا نحوه و ساعات ملاقات فرزند مشخص گردد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزئیات مربوط به آن در صورت اختلاف میان والدین با دادگاه است.

بنابراین ، در صورتی که والدین در خصوص نحوه ملاقات با فرزند قبل از طلاق ، مثلا زمان و مکان آن به اختلاف برسند ، بایستی به دادگاه مراجعه نمایند.

در این صورت ، دادگاه زمان و مکان ملاقات با کودک را تعیین می نماید.
طبق تبصره 1 ماده 14 قانون حمایت خانواده 1353:

پدر یا مادر یا کسانی که حضانت طفل به آنها واگذار شده، نمی توانند طفل را به شهرستانی غیر از محل اقامت مقرر بین طرفین یا غیر از محل اقامت قبل از وقوع طلاق یا به خارج از کشور بدون رضایت والدین بفرستند؛ مگر در صورت ضرورت با کسب اجازه از دادگاه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست دستور موقت فوری مبنی بر ملاقات فرزند مطرح نمایید