مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم مرا ترک کرده چه کنم؟

سلام
شوهرم به علت اجرا گذاشتن مهریه توسط من 14 ماه است منزل را ترک کرده اوایل فکر میکردم منزل مادرش است با تماس متوجه شدم آنجا نیست، فقط هر ماه برای من نفقه واریز میکند، حضور فیزیکی ندارد کلانتری و همسایه ها برایم نامه امضا کرده اند،
من الان چگونه به قوه قضائیه اعلام کنم شوهرم نیست،کجا باید بروم،لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید درخواست طلاق دهید.
برای مشاوره تکمیلی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید درخواست طلاق دهید ولی حتما قبل از هر اقدامی مشاوره بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید مطابق شروط عقدنامه دادخواست طلاق تقدیم نماید در صورتی که نیاز به راهکار مناسب حقوقی می باشید از پنل تلفنی استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ترک انفاق شکایت کنید و بعد از صدور حکم تحت شرایطی می توانید دادخواست طلاق بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ضمانت اجرای ترک زندگی مشترک توسط زوج ایجاد حق طلاق برای شماست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطابق شروط عقدنامه دادخواست طلاق تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام ترک انفاق شکایت کنید و بعد از صدور حکم تحت شرایطی می توانید دادخواست طلاق بدهید