مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام بنده یک عدد گوشی با مدارک به ارزش 4میلیون تومان را پیش یه بنده خدا واسه دریافت 2میلیون چول نقد گرو گذاشتم قرارمون این بود که اگه ظرف مدت20روز 2میلیون رو پس ندادم گوشی رو برمیدارن واسه خودشون. حال بنده ظرف مدت ده روز 2میلیون ایشون رو تهیه کردم ولی ایشون زیر بار نمیرن و میگن گوشی رو فروختم. (در ضمن بنده روز اول یه متن دست نوشته ای در رابطه با این موضوع تقدیم ایشون نموده ام و پایین برگه امضاء و اثر انگشت هم زدن) تکلیف بنده چیه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به عنوان خیانت درامانت شکایت نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دعوای حقوقی استرداد را مطح نمایید .در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید