مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به همسر

با سلام
پدرم یه منزل مسکونی دو طبقه دارن که یه طبقه سبک سازی بدون مجوز روی این دو طبقه احداث شده چون اون طبقه احداث شده مشکل شهرداری داره و منزل هم قدیمی سازه و پدرم میخواند طبقه همکف ساختمون رو واگذار کنن به مادرم بدون اینکه سند بخوره باید چیکار کنن ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات انجام مراحل کار دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صلح نامه ای در این خصوص تنظیم شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

انتقال را به صورت صلح انجام دهند. هر چند از لحاظ قانونی بعد ها ک قصد انتقال به غیر داشته باشند به مل سند بر خواهند خورد. بهتر است رفع مانع کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با سند عادی منتقل کند و شهود هم امضا نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید عقد صلح
عادی یا رسمی و یا عقد هبه منعقد نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می تواند به صورت صلح نامه یا هبه نامه اقدام نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به دفتر اسناد رسمی مراجعه و صلحنامه تنظیم شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به صورت صلح نامه یا هبه نامه اقدام نمایید