مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به همسر

با سلام و خسته نباشید. پدرم حدودا دوازده سال پیش منزل مسکونی را از طریق مبایعه نامه بنگاهی به مادرم انتقال دادن اما در دفتر خانه تنظیم سند نکردن امسال پدرم خونریزی مغزی کردن اما خدارو شکر در سلامت کامل هستند آیا مبایعه نامه ارزش قانونی داره و مادرم می‌تونه مدعی ملک باشه چون خواهر و برادرام میگن اگه قولنامه باشه ارزش نداره ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

با سلام
قرارداد مذکور اگر شرایط صحت معاملات موضوع ماده 190 قانون مدنی را داشته باشد صحیح و مادر شما مالک هستند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد عادی اگر به درستی تنظیم شده باشد معتبر است و مادرتان می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ارزش دارد مال مادرتونه مگر پدر با حکم دادگاه آنرا باطل کن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در زمانی که مبایعه نامه تنظیم شده است پدر شما در سلامت کامل عقلی به سر می برده اند و هیچ محجوریتی شامل حال ایشان نبوده است و بنا بر اصل صحت معاملات، مبایعه نامه تنظیم شده کاملا صحیح و نافذ خواهد بود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مبایعه نامه به صورت صحیح و قانونی تنظیم شده است. ارزش قانونی دارد . مادرتان می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک را علیه پدرتان تقدیم دادگاه نمایید ،

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانند ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر چنین ادعایی صحت ندارد مگر انکه مبایعه نامه و یا قرارداد دیگری بعد از ان تاریخ تنظیم و به توافق رسیده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قرارداد به صورت قانونی نوشته شده باشد و صوری نباشد بلی ارزش قانونی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مبایعه‌نامه معتبر و دلیل مالکیت مادر میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....