مشاوره حقوقی رایگان - ایا من میتوانم با شکایت ماشینی را که زده رفته پیدا کنم و خسارت ماشین را بگیرم

با سلام می خواستم ببینم ماشینم پارک بوده و کسی زده و رفته و شماره پلاک ماشین را موقعه زدن دیدن و گرفتن میتونم شکایت کنم از ان شماره پلاک خودرو و تا چه زمانی شکایت من اعتبار دارد و اگر ان خودرو پیدا نشد ایا شکایت من از ان شماره پلاک منتفی میشود یا نه در ضمن ایا پلیس میتواند ان ماشین ر ا توقیف و بخواباند تا من بتوانم خسارت ماشین را از ان شخص بگیرم . ممنون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام به شورای حل اختلاف بابت خسارات شکایت کن