مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد شکایت کیفری در کلاهبرداری اینترنتی

با سلام و عرض احترام
بنده چند ماه پیش از یک فروشگاه اینترنتی (دارای اینماد) خریدی انجام دادم اما با توجه به بدعهدی فروشنده، خرید خود را لغو کردم. اما فروشگاه مبلغ (بالای 20 میلیون تومان) را عودت نداد و متواری شد(به هیچ تماسی، پاسخ نمی داد). به همین دلیل بنده از فروشگاه شکایت کردم. شکایتی که بنده کردم، کیفری بوده و موضوع اتهامات آن "تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوءاستفاده و تقلب از امتیازات و کلاهبرداری" بود. همچنین بنده تمامی مدارک موجود (صورتحساب، رسید ، فاکتور و ...) را پیوست شکایت کرده بودم.
اکنون با توجه به این که چندین ماه از شکایت گذشته، هیچ گونه حکمی بر علیه متهم صادر نشده و بنده احتمال دادم که ممکن است این شکایت نتیجه ندهد. به نظر شما آیا امکان این هست که از این شکایت نتیجه بگیرم یا اینکه بهتر است شکایت حقوقی (برای مثال مطالبه وجه) نیز انجام دهم؟

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

عنوان کیفری ندارد، حقوقی پیگیری نمایید