مشاوره حقوقی رایگان - مدت مجازات تکمیلی

سلام
مجازات های تکمیلی همچون ممنوع الخروجی بیشتر از دوسال میتوانند باشند ؟
و پس از صدور تحت چه عواملی قابل لغو یا کاهش هستند؟
تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

ماده 24 - چنانچه محکوم طی مدت اجرای مجازات تکمیلی، مفاد حکم را رعایت ننماید، دادگاه صادرکننده حکم به پیشنهاد قاضی اجرای احکام برای بار اول مدت مجازات تکمیلی مندرج در حکم را تا یک سوم افزایش می دهد و در صورت تکرار، بقیه مدت محکومیت را به حبس یا جزای نقدی درجه هفت یا هشت تبدیل می کند. همچنین بعد از گذشتن نیمی از مدت مجازات تکمیلی، دادگاه می تواند با پیشنهاد قاضی اجرای حکم در صورت اطمینان به عدم تکرار جرم و اصلاح مجرم، نسبت به لغو یا کاهش مدت زمان مجازات تکمیلی وی اقدام کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدت مجازات تکمیلی بیش از دوسال نیست مگر در مواردی که قانون به نحو دیگری مقرر نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مدت مجازات تکمیلی حداکثر دو سال است ولی در جرم رانندگی در حال مستی ، 1 تا 5 سال مجازات تکمیلی دارد
و در جرائم قاچاق کالا و ارز هم بیشتر از دو سال است
و اگر محکوم مفاد حکم را رعایت ننماید قاضی میتواند درمدت مجازات تکمیلی را تا 1/3 افزایش بدهد و